CASA UNIFAMILIAR en un entorn de postal (HC-01)

CASA UNIFAMILIAR en un entorn de postal (HC-01)

660.000€

Descripció

Superfície del solar: 600 m2.

Superfície construïda: aprox. 340 m2.

Data construcció: agost 1.995. Arquitecte sr. Francesc Ribas Barangé.

DETALLS DE L’HABITATGE:
Orientació Sud: Extraordinàries vistes al Cadí.
Construïda en tres nivells: Entrada vianants i amb cotxe nivell central.
Habitatge: 300 m2 + 40 m2 garatge.

DISTRIBUCIÓ:
• Planta Baixa: Garatge, porxo, rebedor, cuina, saló menjador de 45 m2, amb excel·lents vistes, lavabo cortesia, balcó i terrassa amb tendal per a l’estiu.

• Planta Superior: Distribuïdor que dóna accés a l’habitació principal amb zona d’estar i llar de foc. Bany a l’habitació. Balcó, més 3 habitacions de convidats amb un bany complet.

• Planta inferior: Celler orientada al Nord.  Zona d’aigües amb sauna finlandesa per 6/8 persones, jacuzzi doble, dutxa i zona d’estar. Tota l’habitació folrada de fusta.  Traster. Habitació de rentat i planxa amb caldera de calefacció. Porxo amb taula i bancs per a l’estiu. Sortida al jardí.

• Afegit: Zona on s’ubica el dipòsit de Gasoil amb capacitat 3.000 litres.

CARACTERÍSTIQUES CONSTRUCTIVES I ACABATS:
La casa es va construir amb un màxim nivell de qualitats, tant en l’obra pròpiament dita, com en els acabats: Murs exteriors de 40 cm., Amb 5 cms. d’aïllament, façana de pedra tipus “andorrana” (sense juntes de ciment). Fusteria manual (portes-armaris) dissenyada per l’arquitecte. Paviments ceràmics de Porcelanosa. Paviment de les habitacions en tarima de fusta. Sostres de fusta a la planta superior protegit per 5 cm. d’aïllament per evitar la calor. Totes les aixetes marca Grohe model Europlus. Radiadors de fosa. Jardí amb reg automàtic i programador. Porta de garatge automàtica amb comandament a distància, etc.

Compartir a les xarxes

Compartir a les Xarxes Socials