ACOLLIDORA CASA a tres vents- lloguer anual (LL-0005)

ACOLLIDORA CASA a tres vents- lloguer anual (LL-0005)

1.250€ €

Descripció

***LLOGUER ANUAL RENOVABLE SEGONA RESIDENCIA***
ACOLLIDORA adossada cantonera a H. PALAU (Cerdanya Francesa), amb espectaculars i panoràmiques vistes de la Cerdanya, a escassos 5 min. de Puigcerdà (Ref. LL-0005).
Es composa de planta baixa amb garatge i planta primera. La superfície total construïda es de 120 m2. Estat: impecable, rústica, per entrar-hi a viure. Disposa d’un jardí privatiu de 90 m2 i d’un jardí comunitari de 5.000 m2. L’ edificació es de l’any 2.004, construcció d’Empresa Ceretana i esta distribuïda de la següent manera:• PLANTA BAIXA: consta de rebedor, sala de estar amb xemeneia, menjador, cuina, aseo, zona de rentat i garatge per 1 cotxe.• PLANTA PRIMERA: a la que si accedeix desde el rebedor, consta de 3 dormitoris dobles i 1bany amb banyera. Orientació sud, permet gaudir del sol, el màxim d’hores diàries. La Zona és molt tranquil•la. La casa es de disseny rústic i disposa d’acabats de primera qualitat:- Terres de parquet de tarima de pi i portes de fusta massisses fetes a ma.- Sostres amb bigues de fusta i taulons de pi maxembrat.- Baranes de fusta massisses fetes a ma.- Banys amb terres de gres i encimeres de fusta.- Aixetes monomando en banys i cuina.- Mobles de cuina adaptats expressament.- Tomes de telèfon y TV a totes las habitacions y plantes.- Calefacció elèctrica, regulable a través de termòstat.- Caldera de 200 litres d’aigua.- Fusteria exterior de fusta, amb doble vidre Climalit i porticons de fusta a totes les finestres.- Totes les finestres son oscil•lo-batents.- Porta de garatge de fusta.- Tota la casa esta folrada de pedra i fusta. Els sostres son inclinats i amb teules de pissarra.- Tota la gespa, arbres i flors disposen de rec automàtic i de il•luminació.
PREU LLOGUER ANUAL: 1.250€ / mensuals (taxes incloses) + despeses ordinàries i fiança / Entrada: 9 mensualitats (6 quotes + fiança i gestions) / Disposa de wifi i encesa de la calefacció per telefonia.